RUS
Выбрать раздел
Новая Каховка

Покрівельні роботи, кровельные работы, общее строительство

Покрівельні роботи, кровельные работы, общее строительство
1 / 4
Покрівельні роботи, кровельные работы, общее строительство - фото 1 Покрівельні роботи, кровельные работы, общее строительство - фото 2 Покрівельні роботи, кровельные работы, общее строительство - фото 3 Покрівельні роботи, кровельные работы, общее строительство - фото 4
Обновлено: 24 ноября 2021, 10:11 ID: 3438101
100 грн/штука
Агропродтехника, ООО Новая Каховка, UA
на Флагма с 1 марта 2016
Смыслов Александр
менеджер

Описание

Головною функцією покрівлі можна вважати захищеність від дощів, бурі, сніжної хуртовини, одним словом - гідроізоляцію. Крім цього, якщо є балкон, лоджія, то на неї покладається ще й термоізоляція, щоб створити з пустого приміщення житлове. Тому потрібно робити її надійною і міцною - наші професіонали легко впораються з таким завданням і встановлять покриття найвищої якості.
Значення має також естетика екстер'єру. Адже дах не тільки захистить від негоди, але і додасть будовою закінчений бездоганний вигляд. Важливо не забувати про це, задумуючи монтаж. Адже відмінно підібрані матеріали в поєднанні з професійною роботою дозволяють зберегти фасад привабливим протягом багатьох років.
Майстри нашої компанії використовують тільки високоякісні, створені із застосуванням новітніх технологій сучасні утеплювальні і покрівельні будматеріали:

• Хвильовий шифер.
• Бітумна (м'яка).
• Мідна.
• Фальцева.
• Керамічна.
• Еврорубіройд.
• Титановий або оцинкований профільний лист.
• Азбест.
• Композит.
• ПВХ-мембрана.
• Металочерепиця.
Наша фірма ефективно покриє будь-які споруди - промислові та адміністративні, будинки, багатоповерхівки, котеджі, торгові комплекси, державні установи. Провідні фахівці виконають всі типи обслуговування, реставрування і установки за оптимальною ціною і в стислі терміни! Все, що потрібно для покрівлі та фасаду Ви можете купити у нас:

Металочерепиця, профнастил, бітумна черепиця, євроруберойд, праймери, покрівельні мастики, композитна черепиця, утеплювачі, а також гідро, тепло-пароізоляційні матеріали, водостічні системи, мансардні вікна, горищні сходи і вентиляційні виходи.

Покрівля зазвичай не обходиться без додаткових елементів і в нашій компанії ви знайдете всі необхідні добірні елементи для повної комплектації даху, підшивки звисів, фасаду. В офісі компанії знайти всю необхідну вам зразки продукції.

Нужен совет або безкоштовна консультація? Вам до нас. Наш великий досвід облаштування покрівель дасть можливість відповісти на всі Ваші запитання.
Монтаж проводиться нашими фахівцями, що істотно з економить ваш час і гроші.

Якщо попередні виміри виконує професіонал, це гарантія: Ви купуєте саме стільки будівельних матеріалів, скільки необхідно, без надлишків. Всі придбані покрівельні матеріали за Вашим бажанням будуть доставлені на об'єкт в зручний для Вас час.
Ми приділимо час кожного клієнта, незалежно від обсягу Вашої покупки або потреби в матеріалах. Так само спеціально розроблена програма лояльності для підрядних організацій і Підприємств-Замовників, які будують або ремонтують свій об'єкт.

Компанія успішно працює з початку 2002 року і спеціалізується на реалізації покрівельних матеріалів, а також професійному монтажі покрівлі будь-якої складності. Якість нашої роботи і пропонованих товарів перевірено часом і підкріплено гарантією виробників.

Наиболее свежая информация находится у владельца объявления.

Похожие объявления

3
Акваизол АПП ПЭ-4,0 ПС
Цена
880 грн/шт
Кровельные и гидроизоляционные материалы торговой марки Акваизол серийно производятся заводом с августа 1999 года. Тщательно подобранный состав битумного вяжущего, придает материалам широкий спектр необходимых эксплуатационных характеристик. Армирующая основа из стеклохолста или полиэстера – не...
+42 объявления
22 фев 2022
Кровля крыш под ключ.
Цена
1 грн/шт
,, ТОВ Апостол" Произведет на профессиональном уровне кровельные работы любой сложности. ЦЕНУ и все вопросы уточняйте по телефону.
+38 объявлений
17 фев 2022
6
Фальцеосадочный станок 1300 мм 0, 8 мм, кромкогиб
Фальцеосадочный станок 1300 мм 0, 8 мм, кромкогиб - фото 1
Фальцеосадочный станок 1300 мм 0, 8 мм, кромкогиб - фото 2
+2 фото
Фальцеосадочный станок 1300 мм 0, 8 мм, кромкогиб - фото 3
Цена
5 500 грн/шт
Фальцеосадочный станок 1300 мм 0, 8 мм. Кромкогиб 1300 мм 0,8 мм. Оборудование предназначено для кровельных работ, загиба кромки и изготовления замка.
+4 объявления
21 янв 2022
Показать еще
Агропродтехника, ООО Новая Каховка, UA
Работает на Флагма с 1 марта 2016
Смыслов Александр
менеджер
Смотрите еще объявления в категории Кровельные работы
Свяжитесь с компанией
Смыслов Александр
менеджер
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности пользователя.
Написать сообщение
Агропродтехника, ООО Смыслов Александр, менеджер
Покрівельні роботи, кровельные работы, общее строительство
100 грн/штука ID: 3438101
Выбрать раздел
×
Сайт Flagmа хочет показывать вам уведомления.